Εγγυήσεις Προιόντων

 • Η εταιρεία Staren computers καλύπτει με 1 ετος εγγύηση κάθε προϊόν τεχνολογίας που αγοράζεται από το ηλεκτρονικό και φυσικό κατάστημά της και με 3 μήνες καλής λειτουργίας κάθε μπαταρία laptop μηχανημάτων.Δεν θεωρειται Βλαβη και δεν καλυπτεται η σταδιακη μειωση της διαρκειας λειτουργιας της μπαταριας μιας και αυτο ειναι φυσιολογικο για ολες τις μπαταριες.Ο ρυθμος μειωσης της διαρκειας εξαρταται πολυ απο τον τροπο χρησης.Ομως θεωρειται βλαβη και αντικαθισταται η μπαταρια αν “νεκρωσει”και δεν λειτουργει καθολου.Η εγγύηση ισχύει από την ημερομηνία αγοράς που αναφέρεται στην ειδική θέση του έντυπου εγγύησης,

  Η εγγύηση ισχύει μόνο με την επίδειξη του έντυπου εγγύησης. Πριν την παράδοση ενός Η/Υ για επισκευή, ο πελάτης οφείλει να έχει δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας για τα δεδομένα του και να έχει σβήσει στοιχεία εμπιστευτικού χαρακτήρα ή προσωπικής φύσεως. Η επισκευή θα γίνεται στις εγκαταστάσεις της staren, με την προσκόμιση της συσκευής κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Σε περίπτωση αδυναμίας επισκευής ελαττωματικού προϊόντος η Staren computers το αντικαθιστά με άλλο ίδιο ή αντιστοιχης αξιας, ενώ σε περίπτωση που κατά την προσπάθεια επισκευής το προϊόν καταστραφεί, ουδεμία αξίωση προς αποζημίωση δεν θεωρείται δεκτή από την εταιρεία.

 • Ο τρόπος και τα έξοδα μεταφοράς από και προς το κατάστημα Staren computers καθώς και η ενδεχόμενη ασφάλιση των συσκευών είναι επιλογή και ευθύνη του πελάτη. Ο χρόνος αποπεράτωσης της επισκευής των σταθερών και φορητών υπολογιστών αποφασίζεται αποκλειστικά από την εταιρεία και ορίζεται σε 1-3  εργάσιμες  ημέρες  εφόσον υπάρχει το απαραίτητο ανταλλακτικό. Η επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος είναι στην απόλυτη επιλογή της εταιρείας. Τα ανταλλακτικά ή προϊόντα που αντικαταστάθηκαν περιέχονται στην κυριότητά της. Η παρούσα εγγύηση δεν καλύπτει τα αναλώσιμα μέρη των συσκευών (π.χ. δισκέτες, CD, μπαταρίες, καλώδια κ.τ.λ.) εκτός εάν το πρόβλημα προέρχεται από αυτά. Η παρούσα εγγύηση αφορά αποκλειστικά και μόνο την μονάδα του σταθερού ή φορητού υπολογιστή καθώς και οθόνης που έχει αγοραστεί από το κατάστημά μας.Προβλήματα που προέρχονται από το λειτουργικό σύστημα των ηλεκτρονικών υπολογιστών δεν καλύπτονται από την παρούσα εγγύηση. Επίσης δεν καλύπτονται προβλήματα που έχουν προκληθεί από ιούς (virus).

  Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημιές που προκαλούνται από το προϊόν ή από σφάλματα λειτουργίας του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων των διαφυγόντων εσόδων και κερδών, των ειδικών, αποθετικών ή θετικών ζημιών και δεν φέρει ευθύνη για καμία αξίωση η οποία εγείρεται από τρίτους ή από εσάς για λογαριασμό τρίτων. Με την παραλαβή των προϊόντων, ο πελάτης αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους της.

  Η εγγύηση της Staren computers  :

  Δεν καλύπτει προβλήματα software, viruses, ή προβλήματα λειτουργικού

  Βλάβες που έχουν προκληθεί από κακή χρήση όπως, φθορές, πτώση, ρίψη υγρών, σπασμένα ή αλλοιωμένα πλαστικά μέρη κ.τ.λ.

  Δεν καλύπτει σκληρούς δίσκους, οι οποίοι κατεστράφησαν από πτώση των μηχανημάτων.